Kako podmladiti kožu ruku? Šta tačno pomaže

Svi znaju da su ruke prve koje nam govore o našim godinama. Fine bore, dublje bore, hrapavost, pigmentacija i druge neželjene starosne manifestacije ne donose nam puno radosti i, naravno, tražimo načine da produžimo ljepotu i mladolikost svojih ruku.

U hladnoj sezoni koža ruku je posebno ranjiva i zato joj je važno pružiti više njege nego inače.

Svakodnevna nježna njega

Briga o koži ruku nije jednokratno zanimanje. O olovkama morate brinuti svakodnevno. Nemojte misliti da je ovo nešto složeno i zamršeno. Zapravo, da bi koža bila meka i svilenkasta, dovoljno je običan sapun jednostavno zamijeniti prirodnim, a redovnu kremu za ruke podmlađivačkom. Idealno je da krema sadrži njegujuća ulja.

Prirodni sapun bez parabena neće isušiti kožu ruku, već će, naprotiv, dati blagotvoran učinak zahvaljujući uljima i hranjivim komponentama koje su uključene u njegov sastav.

Podmlađujuća krema za ruke ne samo da će osigurati vlagu, već će i izravnati sitne bore, učiniti kožu elastičnijom i zategnutijom. Dajte prednost kremi koja sadrži Q 10. Omogućit će trenutni oporavak i regeneraciju kože ruku. Ručke će biti svilenkasto glatke svaki dan!

Obilna prehrana parafinom

Postupak parafinske terapije poznat nam je već dugo. Već dugi niz godina govorimo koliko je to korisno, podučavamo ispravnu tehnologiju upotrebe parafina kod kuće, snimajući video zapise i pišući članke. Ali još uvijek nisu svi naši pretplatnici postavili kao pravilo da rade kućnu parafinsku terapiju barem jednom tjedno. I uzalud! Zaista, tijekom svih ovih godina (a s vama smo više od 10 godina) u industriji ljepote nije se pojavilo ništa učinkovitije od parafinske terapije! Ne uzimamo u obzir složene i rizične postupke povezane s ubodima kože i unošenjem različitih kemijskih komponenata u nju, smatramo pristupačne i jednostavne metode koje svaka žena može priuštiti kod kuće. I tu parafinska terapija nema premca!

Kako podmladiti ruke parafinom?

podmlađivanje kože ruku parafinom

Kozmetički parafin sam po sebi vrlo je koristan proizvod koji je potreban ženama. U čvrstom obliku nema smisla, ali u rastaljenom obliku čini čuda s našom kožom! Može se topiti i u vodenoj kupelji i u posebnoj parafinskoj kupki. Prva metoda je ekonomična, ali manje praktična. Drugi je nešto skuplji, ali brži i estetski ugodniji.

arafin omekšava, vlaži, aktivira procese obnavljanja ćelija, povećava čvrstoću i elastičnost kože!

Parafin je više nego samo sposoban dostaviti hranjive sastojke koje sadrži vašoj koži. Uz pomoć efekta stiskanja koji se javlja kada se parafin stvrdne na vašim rukama, parafin u kožu vaših ruku „ubrizgava" kremu ili serum koje ste nanijeli na ruke prije nego što ih umočite u rastopljeni parafin. Za 15-20 minuta postupka vaša koža dobiva ogromnu količinu hrane i hidratacije! Tako obilnu njegu može pružiti samo parafinska terapija!

Kako sami raditi parafinsku terapiju ruku?

Postupak je jednostavan i vrlo ugodan:

  • čišćenje. Kožu ruku čistimo pilingom. Piling odumrlih čestica kože i otvorene pore kako bi koža bila spremna za maksimalnu korist i zdravlje;
  • nanesite podmlađujuću kremu za ruke. To će se jako razlikovati od uobičajene upotrebe kreme, jer će sada njezin sastav prodirati mnogo dublje, što znači da će donijeti još više koristi;
  • spuštamo ruku u rastopljeni parafin i odmah ga vadimo. Dajemo parafinu malo "hvatanja" - 10-20 sekundi i opet umočimo ruku u parafin. I tako 6-8 puta;
  • stavite celofansku rukavicu i frotirnu rukavicu preko rukavice;
  • opuštamo se oko 20 minuta i osjećamo ugodan pritisak i toplinu parafina. Uživamo i opuštamo se;
  • uklanjamo parafin iz ruku, gladimo i dodirujemo kožu ruku, radujemo se i ne vjerujemo svojim očima!

Koža ruku nakon parafinske terapije nevjerovatno je meka, nježna, baršunasta i gotovo dječja. Ručke su lijepe, sjajne i elegantne!

Ako želite pomladiti kožu ruku, tada koristite sigurne prirodne lijekove i radite parafinsku terapiju tjedno! Obavezno to učinite! Mi insistiramo!