Recenzije Algonika

 • Sandra
  Volim da pogledaj mu lice, pa sam mnogo različitih maske, ali Algonika akciju najviše volim. Mali mana je da je potrebno da se pripremim, i da je potrebno malo vremena. Maska ukloni kožu i izhidriram kožu. Super tuča u redu bore.
  Algonika
 • Ana
  Dugo čuo za maske napravljen od morske trave, pokušao sam ih u odaje nekoliko puta, a ni kupila sebi od koreje kozmetike. Pokušala Algonika. To je za reći, rezultat je bolje od koreje i efekat jednako salon. Ali pod cijenu, naravno, neuporedivo jeftinije!
  Algonika
 • Tena
  Nakon prvog prijavu za lice maske Algonika Ja sam zapravo, videla ovaj alat radi ovalni lice je postalo jasnije, u redu linije su postale manje izgovara, otišao je dosadno ten. Onda je to samo bolje nakon što je svaka od sljedeći postupak sam bolja da se pogledaš u ogledalo.
  Algonika
 • Maja
  Uradi zahvat jednom nedeljno za 1 meseca, a već mogu reći da rezultat je očigledno. Sve što je obećao proizvođača, masku nastupa. I sužava pore, ovo lice izgleda mnogo bolje, koža glatka. Ten oporavila se, u sivoj zoni, a ne tamne krugove ispod očiju.
  Algonika
 • Maja
  Prirodno sastojke, vidno iz bore, aplikacija je jednostavno da kuvam samo nekoliko minuta. A rezultat je super, izgleda mnogo mlađi. Sva pitanja su bila odgovoriti do Menadžera. Samo pozitivan feedback, veoma efektivne masku, naruči
  Algonika
Ocjena Algonika
4.8
25